Vyzrálé hovězí maso
Flap Meat (pupek)
Plochý sval ze spodní části pupku, vhodný zejména na přípravu steaků (grilovaní). Chlazené. Hovězí...
Vaše cena: 761,00 Kč
—————
Oyster blade (loupaná plec)
Původ: Australie Chlazené. 1ks = cca 2,5 kg Minimální množství objednávky 1...
Vaše cena: 388,00 Kč
—————
Knuckle (ořech)
Hovězí předkýtí bez špičky. Vhodné na dušení, vaření i steaky (grilování). Chlazené. 1ks =...
Vaše cena: 295,00 Kč
Silverside (spodní šál)
Hovězí zadní - spodní šál. Vhodné na vaření i přípravu steaků. Chlazené. 1ks = cca 4,5-5 kg...
Vaše cena: 264,00 Kč
—————
Chuck Tender (Hovězí falešná svíčková)
Na steak je ideální hovězí plec Chuck tender (vyzrálé steakové chlazené maso původem ze Severní...
Vaše cena: 310,00 Kč
—————
Eye round (kýta váleček)
Část hovězí kýty, vhodná zejména na pomalé pečení nebo i na grilování do stupně úpravy MEDIUM...
Vaše cena: 342,00 Kč
Rump steak (kýta, květová špička)
Zadní, velmí štavnatá, část hovězího. Díky tukovému krytí vynikající chuť. Vynikající na gril...
Vaše cena: 466,00 Kč
—————
Bolar blade (velká plec)
Velká plec. Vhodné na dušení, pečení i steak. Chlazený. 1 ks = 3 - 4 kg Minimální...
Vaše cena: 311,00 Kč
—————
Chuck Roll (krk s podplečím)
Vyzrále přední maso z hřbetu mezi krkem a vysokým roštěncem. Vhodné zejména pro pečení a dušení,...
Vaše cena: 311,00 Kč
Top Blade (loupaná plec)
Loupaná plec. Chlazené. Země původu USA 1 ks = cca 3 kg Minimální množství...
Vaše cena: 340,00 Kč
———