Vepřové

Vepřová krkovice SK

Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako  krkovice. Je...

Vaše cena: 126,00 Kč

Vepřová krkovice BK

Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako  krkovička. Je...

Vaše cena: 192,00 Kč

Vepřová pečeně SK

Pečeně přestavuje nejhodnotnější maso každého prasete. Maso z vepřové pečeně je zvláště vhodné k...

Vaše cena: 140,00 Kč

Vepřová pečeně BK

Pečeně je nejhodnotnější maso každého prasete. Maso z vepřové pečeně je zvláště vhodné k přípravě...

Vaše cena: 176,00 Kč

Vepřová plec BK

Vepřová plec, maso mnoha kuchařských možností. Jistě, vepřovému plecku tučnost nikdo neodmyslí. Na...

Vaše cena: 141,00 Kč

Vepřová kýta BK

Kýta obsahuje velmi málo tuku. Díky své kvalitě se používá k výrobě šunky. PROČ JI MÁTE CHTÍT? Pro...

Vaše cena: 170,00 Kč

Vepřový bok SK

Vepřový bok, klasika  kuchyně. Bůček lze upravit tak, že nad ním zaplesají i jazyky...

Vaše cena: 121,00 Kč

Vepřový bok BK

Vepřový bok, klasika kuchyně. Bůček lze upravit tak, že nad ním zaplesají i jazyky náročných...

Vaše cena: 157,00 Kč

Vepřová panenka

Vepřová panenka je velmi kvalitní a šťavnaté maso. Říká se jí také panenská svíčková nebo vepřová...

Vaše cena: 265,00 Kč

Vep. maso - kostky na guláš

Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kuchařského využití jako vepřové maso. Je chuťově...

Vaše cena: 179,00 Kč

Vepřové koleno zadní

Barva vepřového masa má být růžová, tmavší je jen krkovice a právě kolena. Jako u jiných druhů mas...

Vaše cena: 97,00 Kč

Vepřové koleno přední

Barva  vepřového masa má být růžová, tmavší je jen krkovice a kolena. Jako u jiných druhů mas...

Vaše cena: 84,00 Kč

Vepřové sádlo - bez kůže

Vepřové sádlo se přepaluje až při vyšších teplotách, tak ho můžeme bez obav použít při smažení....

Vaše cena: 92,00 Kč

Vepřová játra

Játra  jsou  pro  člověka  významným zdrojem snadno  vstřebatelného železa...

Vaše cena: 81,00 Kč