Vepřové
Vepřová krkovice SK
Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako krkovice. Je...
Vaše cena: 126,00 Kč
—————
Vepřová krkovice BK
Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako krkovička. Je...
Vaše cena: 192,00 Kč
—————
Vepřová pečeně SK
Pečeně přestavuje nejhodnotnější maso každého prasete. Maso z vepřové pečeně je zvláště vhodné k...
Vaše cena: 140,00 Kč
Vepřová pečeně BK
Pečeně je nejhodnotnější maso každého prasete. Maso z vepřové pečeně je zvláště vhodné k přípravě...
Vaše cena: 176,00 Kč
—————
Vepřová plec BK
Vepřová plec, maso mnoha kuchařských možností. Jistě, vepřovému plecku tučnost nikdo neodmyslí. Na...
Vaše cena: 141,00 Kč
—————
Vepřová kýta BK
Kýta obsahuje velmi málo tuku. Díky své kvalitě se používá k výrobě šunky. PROČ JI MÁTE CHTÍT? Pro...
Vaše cena: 170,00 Kč
Vepřový bok SK
Vepřový bok, klasika kuchyně. Bůček lze upravit tak, že nad ním zaplesají i jazyky...
Vaše cena: 121,00 Kč
—————
Vepřový bok BK
Vepřový bok, klasika kuchyně. Bůček lze upravit tak, že nad ním zaplesají i jazyky náročných...
Vaše cena: 157,00 Kč
—————
Vepřová panenka
Vepřová panenka je velmi kvalitní a šťavnaté maso. Říká se jí také panenská svíčková nebo vepřová...
Vaše cena: 265,00 Kč
Vep. maso - kostky na guláš
Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kuchařského využití jako vepřové maso. Je chuťově...
Vaše cena: 179,00 Kč
—————
Vepřové koleno zadní
Barva vepřového masa má být růžová, tmavší je jen krkovice a právě kolena. Jako u jiných druhů mas...
Vaše cena: 97,00 Kč
—————
Vepřové koleno přední
Barva vepřového masa má být růžová, tmavší je jen krkovice a kolena. Jako u jiných druhů mas...
Vaše cena: 84,00 Kč
Vepřové sádlo - bez kůže
Vepřové sádlo se přepaluje až při vyšších teplotách, tak ho můžeme bez obav použít při smažení....
Vaše cena: 92,00 Kč
—————
Vepřová játra
Játra jsou pro člověka významným zdrojem snadno vstřebatelného železa...
Vaše cena: 81,00 Kč
———