Vyzrálé hovězí maso

Flap Meat (pupek)

Plochý sval ze spodní části pupku, vhodný zejména na přípravu steaků (grilovaní). Chlazené. Hovězí...

Vaše cena: 761,00 Kč

Oyster blade (loupaná plec)

Původ: Australie Chlazené.  1ks = cca 2,5 kg     Minimální množství objednávky 1...

Vaše cena: 388,00 Kč

Knuckle (ořech)

Hovězí předkýtí bez špičky. Vhodné na dušení, vaření i steaky (grilování). Chlazené.  1ks =...

Vaše cena: 295,00 Kč

Silverside (spodní šál)

Hovězí zadní - spodní šál. Vhodné na vaření i přípravu steaků. Chlazené.  1ks = cca 4,5-5 kg...

Vaše cena: 264,00 Kč

Chuck Tender (Hovězí falešná svíčková)

Na steak je ideální hovězí plec Chuck tender (vyzrálé steakové chlazené maso původem ze Severní...

Vaše cena: 310,00 Kč

Eye round (kýta váleček)

Část hovězí kýty, vhodná zejména na pomalé pečení nebo i na grilování do stupně úpravy MEDIUM...

Vaše cena: 342,00 Kč

Rump steak (kýta, květová špička)

Zadní, velmí štavnatá, část hovězího. Díky tukovému krytí vynikající chuť. Vynikající na gril...

Vaše cena: 466,00 Kč

Bolar blade (velká plec)

Velká plec. Vhodné na dušení, pečení i steak. Chlazený. 1 ks = 3 - 4 kg  Minimální...

Vaše cena: 311,00 Kč

Chuck Roll (krk s podplečím)

Vyzrále přední maso z hřbetu mezi krkem a vysokým roštěncem. Vhodné zejména pro pečení a dušení,...

Vaše cena: 311,00 Kč

Top Blade (loupaná plec)

Loupaná plec. Chlazené. Země původu USA  1 ks = cca 3 kg   Minimální množství...

Vaše cena: 340,00 Kč